Ei mitään pelättävää

Ei mitään pelättävää

Kirsten Buxton: Wake Up Meditations -track

Suomentanut, Marja-Leena Paakkunainen

Huomenta Rakkaani. On aika herätä unestasi.

Hengitä syvään ja hellitä

Sinulla oli uni. Uni, että olit erillään ja yksin. Jos tunnet mitään pelkoa nyt, johtuu se siitä, että olet unohtanut, kuka todella olet. Mutta älä huoli, Minä olen täällä muistuttamassa sinua siitä, kuinka todella rakastettu sinä olet. Tämän päivän tarkoitus on sinun muistaa. Muistaa, että et ole yksin. Muistaa, että sinä olet Jumalan lapsi.

Hengitä syvään ja hellitä

Toivota tämä päivä tervetulleeksi Minun kanssani. Rukoilkaamme, minkälaisen päivän haluat tänään. Onnellisen päivän, rauhallisen päivän . ..

Ota nyt hetki ja katso, mitä mieleesi tulee. Kuuntele sisäisesti, minkälaisen päivän haluat.

...

Hengitä jälleen syvään

Ja nyt, anna päiväsi Minulle. Minä ohjaan sinua. Minä ohjaan tämän päivän jokaista hetkeä lempeydessä, jos sallit Minun. Minun rukoukseni sinulle on, että pysyt Minun kanssani ja, jos unohdat, että käännyt Minun puoleeni. Minä olen täässä, sydämesi hiljaisuudessa. Ei ole mitään pelättävää.

Sinä et ole yksin. Päinvastoin itse asiassa. Tämä on päivä syventääkseen kutsusi tietoisuutta ja elämäsi tarkoitusta. Rukoile, jotta sinulle näytetään tänään, mikä on todella sydämesi tukemaa, mikä on muistamisen matkaasi. Rukoile rohkeutta kunnioittaa sitä, minkä tiedät olevan Jumalan tahto sinulle.

Tästä tulee kaunis päivä


Marja-Leena Paakkunainen

Tejuka-lehti Sunnuntaiksi 12.4.2020