Ajankohtaista

Retriitti Teuvalla pe-su 1.-3.6.2018

Sinulle, jolla on kaipuu rauhaan ja armollisempaan suhtautumiseen itseesi, työhösi ja jokapäiväiseen elämääsi - kaikkeen. Retriittiin voit tulla juuri sellaisena kuin olet. Riittää, että olet halukas mielen muutokseen. Toisen kokemuksen avulla on helpompi katsoa omaa kokemusta ja vapautua. Yhdessä armollisuuden huomaaminen ja muistaminen on helpompaa.

Viikonloppu vietetään luonnon rauhan keskellä, vuorotellen hiljentymällä ja keskustelemalla sekä halutessa yhdessä tekemällä (ruokailuja järjestellen, saunaa lämmitellen, nuotiota viritellen. ..). Viikonloppu on tilaisuus kuunnella itseään ja lempeästi huomata omaa sisintään. Yhteiset keskustelut antaa mahdollisuuden puhua huomioistaan, ajatuksistaan. Ryhmässä on jokaiselle tila puhua, ryhmässä voi avata omia kokemuksiaan ja saada niihin uudenlainen vapauttava kokemus. Menneisyyttä ei tarvitse ´kaivella´, ongelman/ristiriidan sisältöä ei tarvitse analysoida. Se on kokemuksen muuttamista armottomuudesta armollisuuteen. Kaikki asiat voi ottaa esiin. Mitään ei tarvitse rajata pois.

Paikka: Teuvan Äystönkylän ja Parran välillä mökki metsälammen rannalla.

Ohjaaja: Aira Sahakangas   www.as-keskustelutuokiot.fi

Kurssimaksu: 380€ Voit myös osallistua 1 tai 2 päivään; hinta pe 90e, la 160e ja su 130€

Ryhmään mahtuu 6 - 8 henkilöä.

Yöpymiset ja tilakulut: Yht. 50e/hlö. (Ei yöpym. 25€) Ruokakulut 50€/ osallistuja

Työskentelyajat ryhmässä: Pe 17.00 - 22.00, la 9 - 19, su 9 - 16.

Mahdollisuus saunomiseen ja uintiin. Ota omat liinavaatteet/makuupussi. Tarkemmat käytännön tiedot, ajo ohjeet, tilinumerot ym. lähetetään ilmoittautuneille.

Tiedustelut: Aira Sahakangas, aira.sahakangas@gmail.com, 040 5442104

                    Marja-Leena Paakkunainen, paakkunainen.marjaleena@gmail.com, 050 3304126


Olet tervetullut sellaisena kun olet